Monday, September 26, 2011

Dah dekat tiga bulan saya tak mengupdate blog.


Bukan tak de idea. Macam-macam benda saya dah plan nak tulis kat sini. Tapi byk kerja lain nak buat. Dan bila dah free pulak, rumah kena pecah masuk. Dah hilang laptop..tak dapat nak bukak blog ni. 


Hilanglah kenangan yang banyak disimpan dalam laptop tu. Gambar-gambar yang disimpan sejak tingkatan 4 dulu pun ikut lesap sama. Semua sekali barang yang hilang ialah laptop 5 bijik dan henset 2 bijik. Jumlah kerugian dianggarkan sekitar RM11 000.


Perompak tu pandai. Dia tau KRT buat rondaan dari tengah malam sampai awal pagi, jadi untuk elakkan kantoi,dia buat kerja tak senonoh tu waktu pagi, time orang pergi kerja. Saya dan kawan keluar dari rumah pukul 8.05 pagi. Lepas dapat tau kelas cancel, pukul 8.30 saya balik ke rumah. Tengok dah lesap laptop.


Sekarang saya guna laptop lain. Insyaallah saya akan cuba update entri dalam blog ni lagi


sekian

No comments:

Post a Comment