Tuesday, January 18, 2011

Untitled



Page kat atas kelihatan comel dan menarik. Sy jugak suka tengok gambar lebah yg comel tu..haha

Tapi utk si pembooking tiket,ianya agak memfrustkan jugak. Lagi2 kalau setiap kali proceed nak booking tiket tu keluar page mcm ni. Bila tekan button ''i would like to try again'' tu dia akan back balik pada page select flight, maknanya nak tak nak tepaksa la kita repeat balik masukkan maklumat2 yg diorang mintak tu.  

Time sy nak tempah tiket penerbangan tadi (kebetulan ada promo..hehe),jadi jugak perkara cm tu. Tapi tak boleh la salahkan pihak AirAsia. Biasa la tu,rakyat Malaysia kan memang sukakan promosi..hahaha. Dan utk memastikan sy dapat beli jugak sebab tarikh tempah-menempah tu berapa hari je lagi habis,sy teruskan merepeat dan merepeat sampai akhirnya dapat jugak tempah tiket tu....


....dengan hanya RM20.50. Iye,,dua puluh hinggit lima puluh sen saja. Kalau tiket bas ni mau2 RM50++..huhu.. 


Actually ni lah first time sy menempah tiket penerbangan sendiri. Sebelum ni kawan sy yg tolong buatkan. Kalau tiket bas tu,selalu la jugak beli sendiri. Oleh sebab tak nak susahkan dia,maka sy pun ambik lah inisiatif belajar menempah sendiri..huhu


No comments:

Post a Comment